Werkplek huren? Gezamenlijk kantoor heeft ruimte voor nieuwe ondernemers.

Ben je zelfstandig ondernemer of werk je samen in een klein bedrijf? Thuis tussen kinderen en de wasmanden is niet altijd optimaal voor je focus.
Deel met ons een representatief kantoor!

Op de Hanenhof, Costerweg 1D in Wageningen, delen wij met kleine bedrijven en verschillende zzp’ers een gezamenlijk kantoor. De huurders zijn zelfstandige ondernemers in de landbouw, groene ruimte, cultuurhistorie, biomassa, e-learning en websiteontwerp. Goeie koffie, even sparren en altijd nuttige contacten!

Er zijn twee kantoorplekken beschikbaar inclusief: werkplek, internet, koffie en thee, twee vergaderruimtes waarvan een ook geschikt voor lunch. Telefoon en pc/laptop neem je zelf mee. We hebben een sfeervol binnenplein en voor een lunchwandeling zijn de dijk, de haven en de Rijn vlakbij.

Kosten: € 260 plus BTW per maand all in voor een volledige werkplek; € 130 plus BTW per maand all in voor een halve werkplek.

Belangstelling? Kom kennismaken! Proefhuren om te kijken of het je bevalt? Geen probleem.
Neem contact op met:Maria van Boxtel, telefoon 06-53593188 of mail mvanboxtel@landco.nl

Land & Co

Land & Co is een samenwerking van zelfstandigen, een buitengewoon ingenieursbureau. Ons werkgebied volgt uit onze passie (en zorg) voor een gezonde, natuurlijke leefomgeving. Onze opdrachten gaan hierover. Onze inbreng is: advies, coaching, training, co-creatie, projectorganisatie, ontwerp en onderzoek. Wij zijn sterk in ‘het bij elkaar houden’ van de samenhang van mens, omgeving en haalbaarheid (economisch, maatschappelijk, betekenisvol). Elk van ons brengt eigen kennis en kwaliteiten in. Samenwerking ligt aan de basis van nieuwe concepten zoals Landgilde, Historische moestuinen, Landregels, Groene Kapel en Eet je Uitzicht.
Maria van Boxtel adviseur Land en Co

Maria van Boxtel

Enthousiasmerend projectleider biologische en duurzame landbouw. Ontwikkelen nieuwe landbouwbedrijven en bedrijfsopvolging. Bedrijfsplan verbrede of biologische landbouw. Workshops en cursussen voor agrarische ondernemers.

Helmer Wieringa adviseur Land&Co contact

Helmer Wieringa

Scherpe analist, omdenker, concept bedenker, ontwerper van afspraken en regels die werken, bruggenbouwer en 'rechter'. Omgevingswet, landbouw, verbreding, land art, bedrijfsopvolging. Voor principeverzoek, beleidsnota, advies,...   

Taco IJzerman

Creatief en praktisch advies, ontwerp, begeleiding teelt- of bedrijfplan, sparringspartner (startende) tuinders
Biologische tuinbouw - landgoederen - verbreding - historische moestuinen - stadstuinieren
Tuinbaas / organisatie en beheer van Historische Moestuinen en (onderdelen van) landgoed (ook tijdelijk of interim) 
   incl. vrijwilligerscoördinatie of ontwikkeling vrijwilligersorganisatie
Coaching en inspiratie bij (persoonlijke) ontwikkeling, ondernemerschap en communicatie van 'je eigen verhaal'

Lian Kasper

 Projectleider, programma maker, trainer en coach

… in duurzame plattelandsontwikkeling
… in de natuur-inclusieve en biologische landbouw
… in maatschappelijke betrokkenheid bij landschap en natuur
… in de relatie tussen mens en aarde