Zingeving en Natuur

In de landbouw ontmoet de mens de aarde en bepalen we onze houding ten opzichte van onze groene leefomgeving. We eten 'de vruchten' van de aarde en worden, net als planten en dieren, beïnvloed door de veranderingen van de jaargetijden, daglengte en het weer. De seizoenen bieden ook een spiegel voor onze innerlijke ontwikkeling en beelden en metaforen die ons wakker kunnen maken in waar we zelf staan. We gebruiken de beeldentaal van natuur en landbouw in coaching van persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling.

Naast voeding en leefruimte biedt de natuur ook inspiratie en ritme. In onze coachings- en zingevingstrajecten gebruiken we de seizoenen en natuurlijke processen als beelden en metaforen voor onze eigen ontwikkeling. De natuur soms ook de beste plek voor stilte, een gesprek of een ritueel..

coaching en gesprek : zin in je bedrijf

Wat drijft je in je werk - in je leven? Waar(aan) laad je op? Heeft dit dagelijks een plek in je 'planning'? Alles in de natuur groeit en ontwikkelt zich - hoe doe jij dit? Bomen laten ieder jaar zien hoe eenvoudig loslaten is, een voorbeeld voor ons?


De Groene Kapel

Dit is de plek waar we werken met de inspiratie en zingeving op basis van beelden uit de natuur en seizoenen. Gevoed door diverse bronnen.


De Groene Kapel kan overal staan, onder de eik in jouw tuin, in een vrijzinnige kerk, in de boomgaard tijdens een dankdag of oogstfeest. Diensten en jaarfeesten.