Naast voeding en leefruimte biedt de natuur ook inspiratie en ritme. In onze coachings- en zingevingstrajecten gebruiken we de seizoenen en natuurlijke processen als beelden en metaforen voor onze eigen ontwikkeling. De natuur is soms ook de beste plek voor een gesprek, stilte of een ritueel.

coaching en gesprek

Wat drijft je in je werk - in je leven? Waar(aan) laad je op? Heeft dit dagelijks een plek in je 'planning'? Alles in de natuur groeit en ontwikkelt zich - hoe doe jij dit? Bomen laten ieder jaar zien hoe eenvoudig loslaten is, een voorbeeld voor ons?

(her-) verbinding met de natuur

Over de relatie tussen mens en aarde. Hoe verhouden we ons tot alles om ons heen? Hoe belangrijk is het om verbonden te zijn? Wat leren we van de natuur?

voedselbos haalbaarheid strokenteelt

zingeving in een uitdagende tijd

In deze tijd in de geschiedenis komen ongekende globale uitdagingen zoals milieu-vervuiling, klimaatverandering, oorlog en armoede op ons af. De grootsheid van deze uitdagingen, en de veelheid aan informatie daarover, kan ons moedeloos en zwaar maken. Hoe gaan we om met de uitdagingen van deze tijd?

Zin in Natuur / De Groene Kapel

Inspiratie en zingeving op basis van (beelden uit) de natuur en de seizoenen. Vieren in het vrije veld, geïnspireerd door diverse bronnen.
Dit kan overal, we geven het graag samen vorm, onder de eik in jouw tuin, in een vrijzinnige kerk, in de boomgaard tijdens een open dank of oogstfeest.
Vieringen, diensten en jaarfeesten en ook trouw, afscheid en rouw.

Opdrachtgevers & projecten